Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Běží průzkum potřeb zaměstnanosti nevládních a neziskových organizací

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 01. 2015 13:39
  • Rozvoj

Sdílet článek

Průzkum potřeb zaměstnanosti nevládních neziskových organizací (NNO), který by měl přispět k pomoci státu k vytváření, a zejména udržení pracovních míst v neziskových organizacích, se koná do 7. února 2015 prostřednictvím anonymního dotazníku.

Dotazník je zcela anonymní a vyplníte ho zde: http://www.survio.com/survey/d/C4F2C5K2X9T1J8W4Z

Úřad vlády ČR ve spolupráci s Libereckým krajem vytvoří na základě získaných údajů analýzu skutečných potřeb NNO,“ vyzývá k vyplnění dotazníku Milada Šnajdrová, poradkyně pro NNO a neziskový sektor Úřadu vlády ČR.

Na přípravě analýzy již rok Liberecký kraj s poradkyní Miladou Šnajdrovou spolupracuje. „Domnívám se, že jde o velmi důležitý a smysluplný dotazník, který přinese nová data a informace. Bude dobře, když jej vyplní co nejvíce organizací z našeho kraje,“ doplnila krajská radní Ivana Hujerová.

Kontakt: Milada Šnajdrová, poradce pro NNO a neziskový sektor Úřadu vlády ČR,

tel. 776 13 33 72, mail@miladasnajdrova.cz

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky