Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Červený kříž chystá v Jablonci n. N. benefiční večer pro všechny, kteří mají srdce na pravém místě

  • 13. 11. 2013 16:54

Sdílet článek

Jablonec nad Nisou -  Významnou společenskou událostí letošního podzimu na Jablonecku se stane 23. Listopad, kdy se v Eurocentru v Jablonci nad Nisou od 20 hodin uskuteční Benefiční galavečer pro dárce ČČK.

Tento večer je pro členy jabloneckého Českého červeného kříže vzácný, sejdou se na něm lidé s otevřeným srdcem k pomoci... I hosté, kteří budou na pódiu vystupovat, vyšli pořadatelům vstříc, aby se mohl uskutečnit s co nejmenšími náklady. Prioritou je totiž poděkovat přítomným.

Nad tak významnou událostí převzal záštitu hejtman LK Martin Půta a benefičního večera se zúčastní krajský radní pro sociální věci Petr Tulpa, náměstek hejtmana LK Marek Pieter a krajská radní Ivana Hujerová.

Na takové akci nikdo se srdcem na pravém místě nemůže chybět.

Milí přátelé, kolegové, obchodní partneři, kteří jste v dosahu Jablonce, přijďte si odpočinout, popovídat, pobavit se: Universal Band, Roxette Revival, Čenský a Salava, opravdu hodnotná tombola, asi i půlnoční překvapení.... A dress code? Oblek, koktejlky, kostým, dlouhé... Jak je komu libo. Lístky v pokladně Eurocentra za 250,-, ale pokud byste se chtěli zapojit do charitativní části obecenstva, kupte si 4lístek za 1000, půjdete Vy s doprovodem a umožníte tak vstup zasloužilému dárci krve s jeho doprovodem. Díky moc za pomoc!“ děkuje Tým ČČK Jablonec.

Pro dárce krve…

Nechť je večer poděkováním lidem, kteří bez nároku na ocenění darují ze svého to nejcennější krev. Tato tekutina ač nenápadná rozhoduje o lidských osudech. Pokud chybí, lidé umírají. Dlouholetí dárci krve z Jablonecka, kteří už získali zlaté kříže, byli pozváni osobním dopisem na jméno a vstupenku mají rezervovanou.

Pro dárce ČČK…

Připravena je i veřejnou sbírku, která bude oficiálně představena právě na tomto Benefičním galavečeru. Sbírka je určena právě na vybavení humanitárního stanoviště pro potřeby ČČK. Až ve chvílích, kdy vidíte utrpení ostatních a chcete pomáhat, pochopíte, že základ je být připraven a v kritické situaci pomáhat rychle a účinně. Protože, kdo rychle dává, dvakrát dává a při mimořádných událostech toto platí dvojnásob.

Pro dobrovolníky...

Dobrovolníci, kteří se sejdou ve slavnostním, jsou světlem naší společnosti, rozvojem činností a povědomí dobrovolnických aktivit, podporou vzniku nové občanské společnosti dávají naši dárci světlý bod naší budoucnosti. Neboť tak, jak to bylo s Pandořinou skříňkou, je to i dnes.

„A když bylo všechno zlo, bolest a utrpení vypuštěno na zemi, zbyla na dně skříňky jen špetka naděje. Ta se stala světlem, které porazilo tmu a vrátilo utrpení zpět do skříňky.“

„Tento večer je i podporou pro Oblastní spolek Českého červeného kříže v Jablonci. Výnosy a dary, které ve prospěch tohoto večera získáme, jsou na materiální vybavení tzv. HUMANITÁRNÍHO STANOVIŠTĚ. Chceme být připraveni vyjet s pomocí,“ uzavřela ředitelka OS ČČK Jablonec nad Nisou Kateřina Havlová. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky