Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Čtyři výrobci získali certifikát Regionální produkt Český ráj

  • 26. 11. 2013 17:15
  • Rozvoj

Sdílet článek

V Kamenářském domě v Turnově se uskutečnilo v závěru minulého týdne setkání výrobců se značkou Regionální produkt Český ráj.

Čtyřem z účastníků setkání byl předán certifikát regionální výrobce. Počet nositelů značky se tak rozšířil na 45.

Nově oceněnými jsou: Jiří Jiránek – včelí med  (Troskovice), Klára Fišerová – textilní hračky, kabelky a módní doplňky (Turnov), Šárka Bredlerová - Přírodní mýdla a šampony, bylinné kosmetické výrobky (Malá Skála) a Podkrkonošská uzenina s.r.o. - výroba masných výrobků a masných polotovarů (Bělá)

Po předání nových certifikátů představilo Sdružení Český ráj novinky, které zavedlo v roce 2013 a jaké plány má na následující rok.

„V roce 2013 byly vydány nové brožury, turistické noviny, byla natočena propagační videa a vytvořen baner, který je zapůjčován regionálním výrobcům na různé akce,“ uvedla krajská radní Ivana Hujerová.

Také byly podle ní spuštěny tři nové webové stránky; http://www.ceskyrajbezbarier.cz/ - web hlavně pro hendikepované spoluobčany, ale i maminky s kočárky; http://www.zlatastezkaceskehoraje.cz/ - turistický web provázející Českým rájem; http://www.ceskyrajdetem.cz/ - web určený pro dětské návštěvníky.

„Na příští rok chystá sdružení vydat nový aktualizovaný katalog regionálních výrobků, tentokrát i v anglické mutaci,“ prozradila radní. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky