Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální značky se představily v Senátu

  • 29. 04. 2013 15:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Stálá komise Senátu pro rozvoj venkova ve spolupráci s Asociací regionálních značek, o. s., uspořádala v závěru minulého týdne seminář na téma Regionální značení domácích produktů. Semináře se zúčastnila krajská radní pro regionální rozvoj a evropské projekty Ivana Hujerová.

Dopolední program moderoval jeden ze zakladatelů systému regionálního značení v ČR Tomáš Kažmierski, a zahájil jej senátor Petr Šilar. Dále vystoupila předsedkyně Asociace regionálních značek, Kateřina Čadilová a pět koordinátorů značek z různých regionů ČR.

„Bylo to zajímavé setkání, své zkušenosti přednesli koordinátoři regionálních značek z Orlických hor, Jeseníků, Železných hor, Polabí a Vysočiny. Seznámili nás se svou činností, financováním, jak podporují výrobce ve svém regionu a jaké pořádají akce, které přibližují široké veřejnosti lokální produkty. Tyto zkušenosti se nám jistě budou hodit i při naší práci,“ zhodnotila akci Ivana Hujerová.

Ve druhé neformální části měli účastníci možnost ochutnat lokální speciality, obdivovat regionální výrobky a seznámit se s informačními materiály z většiny z 22 regionů sdružených v Asociaci regionálních značek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky