Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Vyšel kalendář TOP akcí Českého ráje na rok 2015

29. 01. 2015

Jak již bývá každoroční tradicí, v lednu vyšel oblíbený Kalendář kulturních, sportovních a společenských TOP akcí v Českém ráji pro rok 2015.

Jeho čtenáři v něm opět najdou celoroční přehled těch nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí, turistických pochodů či letních a prázdninových programů ve městech a na turistických atraktivitách. Součástí kalendáře je také přehled významných výstav muzeí a galerií v Českém ráji.

 

Kalendář bude k dispozici na pultech všech informačních center v regionu, nově jej lze objednat i přes e-shop Českého ráje (http://shop.cesky-raj.info) a zároveň bude distribuován na tuzemských veletrzích cestovního ruchu, kterých se SČR či jeho partneři účastní. Jedná se především o veletrhy Holiday World Praha, Dovolená a region Ostrava, Infotour Hradec Králové, Euroregion Tour Jablonec nad Nisou, For Bikes Praha či Krajské dny Libereckého kraje.

 

Kalendář v elektronické formě ke stažení najdete na stránkách www.cesky-raj.info  ZDE:

http://www.cesky-raj.info/cs/region-cesky-raj/propagacni-materialy-regionu/kalendar-kulturnich-spolecenskych-a-sportovnich-top-akci-2015.html

Kalendář vydalo Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery a informačními centry v regionu v celkovém nákladu 7 000 výtisků. „Věříme, že si ze široké nabídky akcí vyberou jak místní obyvatelé, tak i turisté, kterým může být nový kalendář dobrým pomocníkem při výběru termínu dovolené v našem regionu,“ přibližuje Lucie Rakoušová ze Sdružení Český ráj.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 739541588

rozvoj